اخذ طبقه مازاد ساختمان

در سال‌های گذشته با توجه به افزایش یافتن قیمت خرید مسکن و همچنین سرمایه گذاری در این بخش پر سود، برخی از سازندگان و صاحبان ملک تصمیم به ساخت طبقات اضافی بر روی بنای خود گرفته‌اند. به ساخت طبقه اضافه در بنا، اضافه اشکوب یا همان طبقه مازاد می‌گویند و  برای ساخت آن احتیاج به دریافت مجوز طبقه اضافی و اخذ طبقه مازاد ساختمان از مراجعه قانونی مثل شهرداری‌ منطقه می‌باشد. اگر مالک و سازنده ساختمان برای مجوز طبقه اضافه از شهرداری اقدام ننماید و شروع به ساخت طبقه مازاد کند، ساخت و ساز او غیر مجاز محسوب شده که در این حالت شهرداری منطقه مورد نظر با دریافت کمک از مراجعه قانونی از اختیارات قانونی خود استفاده کرده و در مقابل این ساخت و ساز غیر قانونی می‌ماند.

اصلی ترین عکس‌العملی که شهرداری‌ منطقه به عنوان یکی از مراجع قانونی در مقابل ساخت طبقات اضافی انجام خواهد داد، توقف پروژه ساخت و ساز غیر مجاز در هر مرحله‌ای از پروژه می‌باشد. پس از توقف ساخت اضافه طبقه مازاد ساختمان، شهرداری منطقه بنای غیر  مجاز زا تخریب می‌کند که در نتیجه برای اینکه در ساخت بنای مورد نظر درگیر این مسئله نشوید، بهتر است زمانی که به فکر ساخت طبقه یا واحد اضافی افتاده‌اید، به طور کامل با ساز و کار قانونی عملیات ساخت و مراحل اداری آن آشنا باشید.

معنای تراکم سازه در اخذ طبقه مازاد ساختمان

معنای تراکم سازه در اخذ طبقه مازاد ساختمان

شهرداری بر اساس طرح تفصیلی جمعیت، عرض گذر و پهنه‌ای که سازه مورد نظر در آن قرار داده شده است، پارامتری به اسم تراکم بنا که تعداد طبقات مجاز ساخت و ساز در آن تعیین شده است را تعریف می‌کند.

بحث تراکم سازه و اخذ طبقه مازاد ساختمان از مهم‌ترین مبحث‌هایی هستند که بسیاری از ساکنین با آن مواجه می‌باشند و معنای تحت‌اللفظی تراکم که در ذهن وجود دارد همان انباشتگی و فشردگی بوده اما تراکم در مباحث شهری، مقیاس اندازه گیری می‌باشد که جایگاه قابل توجهی در برنامه‌ریزی‌ شهری دارد.

به طور خلاصه می‌شود اشاره کرد که تراکم به این معناست که در یک فضای معین تا چه مقداری انسان یا سازه وجود دارد و هر کدام چه مقدار از فضای محیط را اشغال کرده‌اند که جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با ارگ بند سازه تماس بگیرید تا کارشناسان ما ضمن بررسی نیازتان تمامی اطلاعات را برای اخذ طبقه مازاد ساختمان در اختیارتان قرار دهند.

تعریف کامل اضافه اشکوب

تعریف کامل اضافه اشکوب

سازندگان و پیمانکاران بسیاری امروزه تحت تاثیر شرایط متفاوت مثل کسب سود و یا راضی کردن صاحبان زمین، تصمیم به بیشتر کردن مقدار طبقات ملک ساخته شده، می‌گیرند. به همین علت نیز به شهرداری درخواست مجوز می‌دهند و در نتیجه این درخواست، درصورتی که با معیار های مهندسی و شهرسازی تطبیق داشته باشد، شهرداری مجوز های مورد نیاز را صادر خواهد کرد تا طبقات مازاد مورد نیازش را بر روی طبقات قبلی بنا کنند.

به طور رایج و عام به مجوز یک طبقه مازاد بر روی طبقه قبلی، اضافه اشکوب یا طبقه مازاد بر سازه می‌گویند که در بعضی از منابع، امکان دارد با اصطلاحی تحت عنوان «توسعه بنا» هم مواجه شوید که به همین معنی است. بخش اضافه اشکوب یا طبقه مازاد فرایند ساده‌ای محسوب نشده و هر شهر بر اساس مصوبه‌ها، قوانین منحصر به فرد خود را دارد که جهت اضافه شدن یک طبقه باید این قوانین به درستی رعایت گردند. قبل از این که درخواستتان را به شهرداری شهر مورد نظر خود ارائه دهید، پیشنهاد می‌کنیم که به خوبی با همه تبصره‌ها و مصوبه‌های جدید شهرداری آشنا شوید و سپس اقدام به این کار کنید.

متن تبلیغاتی : جهت دریافت وام طلا، وام سیم کارت و وام با خودرو با سود بسیار پایین از معتبر ترین موسسه ارائه دهنده وام با سرمایه شما، اینجا کلیک کنید.

شرایط و مقررات اخذ طبقه مازاد ساختمان

شرایط و مقررات اخذ طبقه مازاد ساختمان

در مرحله اول باید بررسی کنید که آیا ساختمان مورد نظرتان مقاومت لازم جهت ساخت طبقه جدیدی روی خود را دارد یا نه که برای این کار باید نزد مهندسین مشاور بروید و با کمک گرفتن از افراد متخصص در این کار به جواب این سوال خود برسید. بعد از تایید مقاومت سازه توسط مهندسین مشاور آن، گواهی تقویت و مقاوم سازی ساختمان توسط مهندسین متخصص در این حوزه صادر خواهد شد.

طبق قانون مشترک بین شهرداری‌های مناطق مختلف یکی از شرایط صدور پروانه برای سازنده ملک این است که در نقشه‌ها و مدارکی که در اختیار شهرداری قرار داده می‌شود، باید برای هر کدام از واحد‌های مسکونی یا تجاری پارکینگ اختصاصی در نظر گرفته شود. این قانون در ساخت طبقه اضافی و اخذ طبقه مازاد ساختمان هم مورد بررسی قرار می‌گیرد و باید رعایت گردد که در نتیجه آن برای صدور مجوز اضافه اشکوب یا طبقه مازاد باید به تعداد واحدهای اضافه شده به سازه پارکینگ در نظر گرفته شود. از دیگر شرایط اولیه صدور پروانه  برای اضافه اشکوب رعایت اصلاحی طبق طرح تفصیلی است.

فاصله درز انقطاع با بنای مجاور طبق ارتفاع نهایی سازه محاسبه می‌گردد و باید رعایت گردد که در صدور پروانه اولیه تمام مسائل در خصوص نقشه معماری، نقشه‌های تاسیسات الکتریکی و مکانیکی به دقت به وسیله شهرداری مورد بررسی و صحت سنجی قرار گرفته می‌شود. اما در صورتی که مالک یا سازنده درخواست اضافه اشکوب داشته باشد،  نقشه های معماری و تاسیسات مکانیکی و الکتریکی ارائه شده باز هم باید مورد بازبینی قرار بگیرند. در نتیجه همه نقشه‌ها شامل معماری، مکانیکی و الکتریکی باید قوانین مربوط به شهرسازی و مقررات ملی سازه را دوباره رعایت نمایند تا پرونده ساخت طبقات اضافی یا اضافه اشکوب مراحل اداری خود را طی کند.

عوارض در اخذ طبقه مازاد ساختمان

عوارض در اخذ طبقه مازاد ساختمان

در حالت معمول در هر منطقه و یا ناحیه از شهر مورد نظرتان مقداری از فضا برای زندگی جمعیت موجود در آن در نظر گرفته شده است. به این صورت که اشخاصی که اقدام به ساخت و ساز بنا می‌کنند، به طور معمول طبق طرح های شهری قادر به ساخت و ساز با مقدار معینی هستند و در غیر این صورت با مشکلاتی که از سوی شهرداری ایجاد می‌شود، مواجه خواهند شد.

شهرداری برای عدم رعایت این قانون عوارضی در نظر گرفته است که برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون اخذ طبقه مازاد ساختمان می‌توانید با ما در ارگ بند سازه تماس بگیرید.

ارگ بند سازه

 شرکت ساختمانی ارگ بند سازه با هدف ارائه حرفه ای ترین خدمات در زمینه طراحی، محاسبات و اجرای پروژه های خرد و کلان با به کارگیری علوم و تکنولوژی بروز و خلق آثاری بدیع با در نظر گرفتن بهینه سازی (وقت و هزینه) در خدمت مشتریان گرامی میباشد.

مدیر عامل: محمدرضا سلیمی

آدرس شرکت

بازدید

بازدید امروز :4

بازدید دیروز :54

بازدید کل :61471

© تمامی حقوق این سایت، متعلق به شرکت ارگ بند سازه می‌باشد.